رامبد جوان زودپز را یک هفته ای ساخت
رامبد جوان با فیلم سینمایی زودپز که به تازگی اکران شده است رکورد فروش بلیط را شکست.
رامبد جوان : یک شب نوید محمدزاده و بعد منصور سهرابپور تماس گرفتند و دعوت کردند که برای ساخت «زودپز» به آنها ملحق شوم. من یک سال و نیم بود هیچ کاری نکرده بودم و برنامهای هم برای کار کردن نداشتم. اما وقتی فیلمنامه را فرستادند و آن را خواندم، از موقعیت بامزه و درعین حال تلخ داستان خوشم آمد.
فقط یک هفته طول کشید با نوید و محسن این فیلم را بسازم !
من و محسن (تنابنده) برای بازنویسی متن به چند نویسنده فکر کردیم از جمله ابوالفضل کاهانی که آمد و چند سکانس اولیه را نوشت. دیدیم بانمک شده، بنابراین با نظارت محسن (تنابنده) فیلمنامه از ابتدا بازنویسی شد و اگر اشتباه نکنم از روزی که من وارد پروژه شدم تا زمانی که فیلمبرداری را کلید زدیم فقط یک هفته طول کشید.
در طول مدت فیلمبرداری هم چند بار کار را متوقف کردیم تا فیلمنامه تکمیل شود. کلا با شرایط سخت و ویژه کار را پیش بردیم، اما به نظرم نتیجه خوب شده است، بخصوص آنکه یکی از دلواپسیهای ما بجز طولانی نشدن فیلم، این بود که قصه درست تعریف شود و خُب محسن حواسش بود و من و منصور سهرابپور هم کنارشان بودیم.
«زود پز» با بازی نوید محمدزاده و محسن تنابنده به عنوان بازیگران اصلی، ماجراهای یک خانواده را در دوران موشکباران تهران روایت میکند که پس از یک هفته اکران در سینماها، حدود ۴۲ میلیارد تومان فروش (تا بامداد چهارشنبه، ۲۵ مهرماه) داشته است.
بازیگران و عوامل فیلم زودپز
در فیلم زودپز رامبد جوان از حضور محسن تنابنده و نوید محمدزاده استفاده کرده است و به نظر میرسد ترکیب این دو بازیگر میتواند به خوبی مخاطبان را با خود همراه کند. منصور سهرابپور که سابقه تهیهکنندگی سریالهایی چون وفا و ساخت ایران را در کارنامه دارد تهیهکننده این فیلم نیز هست.
محسن تنابنده که این روزها درگیر تولید فصل هفتم سریال پایتخت برای نوروز ۱۴۰۴ است پیش از این برای فیلیمو سریال رهایم کن را بازی کرد که با استقبال خوب مخاطبان همراه شد.
نوید محمدزاده نیز که به نظر میرسد اولین نقش کمدی را از او شاهد باشیم سال گذشته با فیلم آکتور از فیلیمو مهمان خانههای مخاطبان بود و البته سریال جنگل آسفالت نیز با بازی او در نمایش خانگی پخش شد.
غیر از تنابنده و محمدزاده، محمود جعفری، گلاره عباسی، روزبه حصاری، شیرین اسماعیلی، ساقی حاجیپور، میسا مولوی، سینا مسعودی و… در این فیلم بازی میکنند. بقیه عوامل فیلم زودپز هم از این قرار است؛
سرپرست نویسندگان: محسن تنابنده، نویسنده: مهدی نادری، بازنویسی نهایی فیلمنامه: ابوالفضل کاهانی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی نجفی، تدوین: حسن ایوبی، آهنگساز: امیر توسلی، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، سرپرست گروه کارگردانی و برنامهریز: نگار جنیدی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح گریم: آرزو حلاجی، طراح لباس: سارا سمیعی، صدابردار: مهران ملکوتی، مدیرتولید: محسن صرافی، دستیار اول کارگردان: دانیال غفارزاده، منشی صحنه: سهیلا کاشفی، جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی، جلوههای ویژه بصری: فرید ناظر فصیحی، مدیر تدارکات: رسول حاتمی و عکاس: معین باقری.
خلاصه داستان فیلم زودپز
همانطور که از اطلاعات اولیه فیلم زودپز برمیآید داستان فیلم در دهه ۶۰ میگذرد و ماجرای سه دوست است که بعد از ترکیدن زودپز در محله قدیمیشان اتفاقهای عجیب و غریبی برایشان میافتد. به نظر میرسد وابستگی فیلمسازان به خاطره بازی با دهه شصت سوژه جذابی را به دست آنها میدهد تا بتوانند در حال و هوای آن روزها بیشتر سرک بکشند. داستان فیلم در زمان موشک باران تهران، سال ۱۳۶۷ اتفاق میافتد؛ وقتی زودپز خانه میترکد و پدرخانواده به سختی مجروح شده و سپس فوت می کند آن هم در زمانی که تهران را بمباران کرده اند.
اکران عمومی و رکوردشکنیهای فیلم زودپز
حتما خبرش را شنیدهاید که آمار پیشخرید بلیتهای فیلم زودپر از برخی فیلمهای روی پرده هم بیشتر شد و این نوید روزهای داغ و پرفروشی برای فیلم رامبد جوان است. اما سوال اصلی که این وقتها مطرح میشود و برای بقیه مخاطبان فیلم هم مهم است این است که؛ فیلم زودپر چطور فیلمی است؟ ارزش دیدن دارد؟ برای فیلم تازه رامبد جوان بلیت بخریم؟
درباره رامبد جوان کارگردان فیلم زودپز
رامبد جوان کارگردانی آثاری چون گمگشته، نشانی، مسافران، توطئه فامیلی، نگار، قانون مورفی، پسر آدم دختر حوا، ورود آقایان ممنوع، اسپاگتی در هشت دقیقه و… را در کارنامه هنری خود دارد.
شاید بتوان رامبد جوان را سردمدار ساخت سریالهای مناسبتی برای ماه مبارک رمضان دانست. او که همواره علاقه دارد جزو اولینهای حرفه خودش باشد با ساخت برنامه گفتوگو محور و جنگ خندوانه نزدیک به یک دهه با مخاطبان از طریق تلویزیون ارتباط برقرار کند. در ماجراهای سال ۱۴۰۱ و برخی تسویه حسابهای شخصی مدیران تلویزیون با هنرمندان رامبد جوان دیگر نتوانست در تلویزیون فعالیت کند و بعد از مدتی دوری از سینما با ساخت فیلم زودپز دوباره به عرصه سینما و فیلمسازی بازگشت.
ما در این روزهای ابتدایی از اکران فیلم، درباره زودپز، کیفیت آن و… اظهارنظر نمیکنیم و نقدهای منتقدان فیلیموشات را با فاصله زمانی منتشر میکنیم. اما شما مخاطبان فیلم، برایمان بنویسید که از فیلم راضی بودید؟ بخش کامنتها بدون سانسور نظر و سلیقه، در اختیار شماست تا درباره این فیلم -احتمالا- پرفروش و پرسروصدا نظر بدهید و بقیه را زودتر به پاسخ برسانید که زودپر ارزش تماشا در سینما دارد؟
دیدگاه خود را ارسال کنید