تداوم آلودگی هوای تهران با آلارم زرشکی روشن! | هوای ناسالم برای کودکان مدرسهای
بر اساس آمار شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۲۵ قرار گرفته و وضعیت هوا در شرایط نارنجی و ناسالم است.
خبرنگار اصغر اصغری: شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۲۵ قرار گرفته و وضعیت هوا در شرایط نارنجی است.
این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته بر روی عدد ۹۷ قرار گرفته بود و هوای بین وضعیت نارنجی و زرد قرار داشت.
تهران از ابتدای سال ۹ روز هوای پاک، ۱۸۰ روز هوای قابل قبول، ۶۵ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و ۱۰ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۲ روز هوای پاک، ۱۴۴ روز هوای قابل قبول، ۱۰۳ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و ۱۱ روز هوای ناسالم برای همه افراد ۲ روز هوای بسیار ناسالم و ۲ روز هوای خطرناک داشته است.
طوفان در راه است!
بر اساس هشدار دریایی سطح زرد سازمان هوانشاسی کشور، سامانه افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج از ظهر یکشنبه آغاز شده و تا اواخر وقت جمعه ادامه مییابد.
نوع مخاطره این سامانه، وزش باد به نسبت شدید (بیشینه سرعت وزش باد ۲۴ نات) و افزایش بیشینه ارتفاع موج بیش از یک متر در سواحل و بیش از ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل اعلام شده است.
روزهای یکشنبه و دوشنبه مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای بوشهر و غرب هرمزگان در خلیج فارس و روز چهارشنبه مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان و بوشهر با این سامانه مواجه خواهند شد.
این سامانه پنجشنبه و جمعه هم در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان و بوشهر و غرب هرمزگان در خلیج فارس فعال است.
مخاطراتی پیشبینی شده برای این سامانه، احتمال آسیب به شناورها بخصوص شناورهای سبک، اختلال در ترددها و فعالیتهای دریایی، احتمال خسارت به تاسیسات ساحلی و فراساحلی و اختلال موقت در فعالیتهای ساحلی و فراساحلی و سکوهای نفتی است.
منع فعالیتهای تفریحی و تردد شناورهای سبک و قایقهای صیادی و همچنین اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیتهای دریایی ساحلی و فراساحلی به خصوص فعالیت سکوهای نفتی توصیه شده است.
سامانه دوم افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج نیز پیش از ظهر دوشنبه تا ظهر چهارشنبه موجب افزایش بیشینه سرعت وزش باد تا ۲۲ نات و افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی بیش از ۱.۲ متر و در مناطق دور از ساحل بیش از ۱.۵ متر خواهد شد.
روزهای دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان و مازندران و گلستان در دریای خزر درگیر این سامانه میشوند و خطر غرق شدن شناگران و آسیب به تورهای صیادی، احتمال آسیب به شناورهای سبک و تفریحی و اختلال در فعالیتهای ساحلی و فراساحلی در این مناطق وجود دارد.
سازمان هواشناسی به منع شنا و غواصی، محدودیت در تردد شناورهای سبک و تفریحی، منع فعالیتهای شیلاتی و اتخاذ تمهیدات لازم جهت ورود و خروج کشتیها به بنادر و فعالیتهای پشتیبانی صنایع فراساحلی توصیه کرده است.
تسنیم
دیدگاه خود را ارسال کنید