یارانه نقدی | واریز یارانه نقدی

واریز یارانه نقدی تشویقی از امروز | یارانه تشویقی دولت شامل کدام دهک ها می شود؟

واریز یارانه نقدی تشویقی از امروز | یارانه تشویقی دولت شامل کدام دهک ها می شود؟

از ابتدای هفته گذشته، دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی نیز مشمول دریافت امتیاز تشویقی طرح کالابرگ شده‌اند و در صورتی که ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری کنند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی خواهند شد؛ به عبارتی با استفاده از این طرح یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان ارتقاء می‌یابد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از واریز یارانه نقدی بحساب ها خبر داد.جزئیات یارانه نقدی جدید دولت در نیمه دوم سال اعلام شد.یارانه نقدی این خانوارها از مهرماه 2 برابر خواهد شد. زمان واریز یارانه نقدی مهر 1402 بزودی اعلام مش شود. آخرین اخبار از یارانه نقدی را در سایت جایگاه هشت می خوانیم.

از ابتدای هفته گذشته، دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی نیز مشمول دریافت امتیاز تشویقی طرح کالابرگ شده‌اند و در صورتی که ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری کنند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی خواهند شد؛ به عبارتی با استفاده از این طرح یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان ارتقاء می‌یابد.

سیدرضا یحیوی ،مشاور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اضافه شدن دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی به طرح کالابرگ الکترونیک، اظهار کرد: از ابتدای هفته گذشته، دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی همچون دهک‌های یک تا پنج مشمول دریافت امتیاز تشویقی طرح کالابرگ شده‌اند و در صورتی که ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری کنند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی خواهند شد؛ به عبارتی با استفاده از این طرح یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان ارتقاء می‌یابد.

وی افزود: به این دهک‌ها نیز همان اعتبار ۱۲۰ هزار تومانی نیز در صورت خرید از میان ۱۱ قلم کالای تعریف شده در سبد غذایی اضافه شود.

مشاور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به میزان استقبال مردم از این طرح، اعلام کرد که در حال حاضر ۶۰ میلیون نفر از جمعیت کشور مشمول استفاده از کالابرگ الکترونیک هستند و این درحالیست که از ابتدای اجرای طرح کالابرگ الکترونیک تاکنون بیش از ۱۷ میلیون نفر (بیش از ۵ میلیون خانوار که معادل بیش از ۲۰ درصد جمعیت ۶۰ میلیون نفری می‌شود) در این طرح مشارکت کرده‌ و از امتیاز مزایای طرح بهره‌مند شده‌اند.

به گفته یحیوی، در فاز ششم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک که دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی اضافه شدند، از روز شنبه (۲۰ مهرماه) تا روز چهارشنبه (۲۵ مهرماه) حدود ۴ میلیون نفر مشارکت کردند که در این میان سهم مشارکت دهک ۶ و ۷ درآمدی معادل ۸۰۰ هزار نفر است.

بنابر اظهارات وی، بیشترین مشارکت‌ها در استفاده از امتیاز تشویقی طرح کالابرگ در دهک‌های پایین‌تر بوده است.

یحیوی در ادامه به اقدامات وزارت رفاه برای سهولت مردم در استفاده از کالابرگ پرداخت و افزود: در راستای تسهیل خرید مردم، وزارت رفاه با فروشگاه‌های اینترنتی وارد مذاکره شده است. هم‌اکنون زیرساخت‌های لازم برای این اقدام فراهم و امکان خرید از فروشگاه اینترنتی «اسنپ‌مارکت» در طرح کالابرگ الکترونیک وجود دارد. همچنین با چندین فروشگاه دیگر اینترنتی نیز صحبت شده و تست‌های فنی آن در حال انجام است و طی چند هفته آینده این فروشگاه‌ها نیز به شبکه کالابرگ متصل خواهند شد.

مشاور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به یکی از پرتکرارترین سوالات مردم نسبت به این طرح، توضیح داد: یکی از پرتکرارترین سوالات مردم این است که آیا استفاده از این طرح اجباری است و باید حتما یارانه خود را برای خرید سبد غذایی صرف کنیم؟ پاسخ این سوال مشخص و این است که در خرید کالابرگ هیچ «اجباری» نیست. مردم می‌توانند یارانه خود را به صورت نقدی به همان روال قبل دریافت و استفاده کنند یا با ورود به فرآیند خرید کالابرگ، از مشوق‌های آن استفاده کنند.

یارانه نقدیوی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در خصوص آموزش های فنی و حرفه ای اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که وجود دارد این است که با کمبود نیروی کار ماهر مواجه هستیم. در سنوات گذشته سامانه ای در کشور با عنوان جست و جوی شغل راه اندازی شده است که این سامانه را در دولت سیزدهم ارتقا داده ایم، در این سامانه کارفرما نیاز به نیروی کار را اعلام می کند و کارجو نیز می تواند شغل مورد نیاز را جست و جو کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در سنوات قبل اعلام شد که ۳۰۰ هزار کارفرما متقاضی کارجو هستند، وقتی آسیب شناسی شد، مهمترین عامل نبود مهارت و آمایش سرزمینی است در همین راستا در حوزه مهارت، سازمان فنی و حرفه ای، وزارت آموزش پرورش و سایر نهادهای مربوطه ریل گذاری جدیدی را انجام دادند.

وی بیان داشت: در حوزه آموزش و پروش، دانش آموزان به هنرستان های فنی و حرفه ای هدایت تحصیلی شدند و در وزارت علوم نیز مراکز دانشگاهی فنی و حرفه ای توسعه پیدا کرد و در وزات کار نیز سازمان فنی و حرفه ای با رویکرد جدید وارد کارزار شد.

مرتضوی با اشاره به توسعه کمی و کیفی مراکز آموزش فنی و حرفه ای در کشور گفت: سالانه ۲ میلیون نفر به مراکز دولتی و آزاد فنی و حرفه ای کشور مراجعه می کنند، طرح آموزش مهارت تابستانه با نهادهای مختلف از تابستان امسال شروع شد و آموزش ها به صورت ۴۵ روزه و سه ماه است، اکنون مراجعه های خوبی صورت گرفته و این طرح تداوم دارد.

وی اضافه کرد: مبنای طرح ارائه آموزش ها به مستمری بگیران کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و بازماندگان از تحصیل که می خواهند مهارت بیاموزند به مراکز فنی و حرفه ای هدایت می شوند و مهارت مورد نیاز و بازار کار را سپری می کنند.

مرتضوی با اشاره به اجرای طرح آموزش های مهارتی در مراکز جوار کارگاهی است، گفت: با همکاری سازمان فنی و حرفه ای به بسیاری از کارخانه ها و کارگاه ها مجوز داده شد تا مهارت ها را به کارجویان ارائه کنند. اکنون اقدامات خوبی در حوزه استاد – شاگردی شروع شده که امید داریم در حوزه فارغ التحصیلان دانشگاهی، حرفه مورد علاقه و بازار کار ارائه شود.

وی گفت: اکنون به هر مرکز فنی و حرفه ای که مراجعه کنید به صورت چندین شیفت در رشته های مختلف مهارت ها به کارآموزان ارائه می شود، ضمن اینکه تناسب آموزش با بازار کار نیز صورت گرفته است.

وعده دولت در ایجاد اشتغال سالانه یک میلیون شغل محقق شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یکی از هدف گذاری ها دولت سیزدهم ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در سال است، گفت: اکنون که ۲ سال از عمر دولت سیزدهم می گذارد اعلام می کنیم که هدفگذاری دولت به احسن وجه در چارچوب تعریف اشتغال محقق شده است.

یارانه نقدیوی عنوان کرد: در دولت سیزدهم هر سال یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است، از شهریور ۱۴۰۰ تا سه ماه ۱۴۰۲، یک میلیون و ۹۷۰ هزار فرصت شغلی ثبت شده که قابل راستی آزمایی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سامانه رصد اشتغال در وزارت کار گفت: همه خدماتی که دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف از جمله مشاوره، تسهیلات و سایر موارد در حوزه اشتغال ارائه می کنند در این سامانه ثبت می شوند و به صورت پیامکی، تلفنی و حضوری قابل صحت سنجی است، افرادی که خدمات اشتغال دریافت می کنند پیامک دریافت می کنند و با آنها به صورت تلفنی از نحوه فعالیت و خدمات راستی آزمایی صورت می گیرد و در مرحله حضوری از کارگاه ها که مشغول به کار هستند بازرسی انجام می شود.

مرتضوی عنوان کرد: طبق گزارش مراکز رسمی که از سوی مرکز آمار ایران ارائه شده، در سه ماه اول امسال نرخ بیکاری اعلام شد که این نرخ نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک درصد کاهش پیدا کرده و از ۹.۲ درصد به ۸.۲ درصد رسیده است. همچنین نرخ بیکاری بانوان، فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز کاهشی و نرخ اشتغال پایدار افزایشی بوده است.

وی افزود: گاهی مسئولان استانی و نمایندگان مجلس در بعضی از شهرستان ها اعلام می کنند که نیروی کار کمی داریم در سفر رییس جمهوری به استان آذربایجان شرقی در جلسه شورای اداری استان، مسئولان اعلام کردند که کمبود نیروی کار داریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: یکی از افتخارات دولت سیزدهم، تحقق وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال بوده است که در سامانه رصد اشتغال ثبت شده است ضمن اینکه وزارت تعاون نخ تسبیح است که با هماهنگی ایجاد شده خدماتی که وزارتخانه های مختلف از جمله صمت، جهادکشاورزی، سازمان امور اقتصادی و همه وزارتخانه ها و نهادهای مربوطه ارائه می کنند را ثبت می کند.

وی افزود: دولت به دنبال ایجاد ثبات اقتصادی با سرمایه گذاری داخلی و خارجی و ایجاد یک میلیون مسکن است که تسهیلات خوبی ارائه شده و تمام این اقدامات بیانگر آینده روشن در اشتغال کشور است

دیدگاه خود را ارسال کنید

آخرین اخبار
اخبار پربازدید